Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اقتصاد آنلاین»
2024-05-03@19:53:28 GMT

چرا بواسیر میگیریم؟ +عکس

تاریخ انتشار: ۱ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۷۰۴۳۸۵

چرا بواسیر میگیریم؟ +عکس

تمام علل و دلایل ابتلا به بواسیر در افراد مختلف

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از نمناک، بواسیر به ورم کردن رگ های داخل مقعد و قسمت پایین راست روده گفته می شود که شبیه به رگ های واریس هستند. بواسیر می تواند داخل مقعد یا راست روده هم رشد کند که به آن بواسیر داخلی گفته می شود. همچنین زیر پوست اطراف مقعد هم وجود دارد که به آن بواسیر خارجی می گویند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از هر چهار نفر، سه نفر به دفعات مختلف به بواسیر مبتلا می شود. بواسیر علل زیادی دارد اما گاهی اوقات علت آن ناشناخته باقی می ماند.

علل بواسیر

 رگ هایی که اطراف مقعد هستند، تمایل دارند که زمانی که تحت فشار قرار می گیرند، کش بیایند. در نتیجه ممکن است ورم کنند یا برآمده شوند. بواسیر ها به دلیل فشار زیاد در قسمت پایین راست روده و عوامل زیر ایجاد می شوند :

علل ایجاد بواسیر در مردان :

کش آمدن روده در حین انجام حرکات روده و بیرون دادن مدفوع

نشستن در مدت زمان طولانی مخصوصا در توالت

ابتلا به اسهال یا یبوست مزمن

سرطان روده ی بزرگ

چاقی

اختلالات کبدی

مصرف مواد مخدر

افزایش فشار خون در سیاهرگهای دستگاه گوارش

رژیم غذایی با فیبر پایین

بلند کردن مداوم اجسام سنگین

ژنتیک و سابقه خانوادگی ابتلا به بواسیر

سن بالا مخصوصاً برای افراد 45 تا 65 سال

دلایل بروز بواسیر در خانم ها چاقی مفرط:

چاقی و اضافه وزن سبب کم تحرکی و کاهش حرکات روده شده و به قسمت تحتانی بدن فشار زیادی را وارد می کند. در قسمت رکتال، رگ های خونی بزرگ شده و فرد در زمان اجابت مزاح به خونریزی دچار می شود.

رابطه از راه مقعد:

رابطه جنسی از راه مقعد باعث وارد آمدن فشار به عضلات اسفنکتری مقعد و آسیب به دریچه مقعدی شده و موجب ابتلا به بواسیر می شود.

فشار آوردن در زمان دفع مدفوع:

فشار آوردن به خود برای دفع مدفوع بیشتر از 5 دقیقه می تواند باعث ایجاد بواسیر و خونریزی شما بشود.

 

بارداری:

در بارداری که هورمون های بدن تغییر کرده و شکم بزرگ شده، مقعد تحریک می گردد بنابراین بسیاری از خانم ها در دوران بارداری دچار بواسیر یا هموروئید می شوند.

زایمان :

عضلات کف لگن زنان به دلیل زایمان تضعیف می شود و همین ضعف عضلانی زمینه را برای ابتلا به بواسیر فرآهم می کند.

اسهال یا یبوست:

در دوره عادت ماهانه زنان به دلیل تغییرات هورمونی، یبوست و یا اسهال را تجربه می کنند که هر دو سبب ابتلا به بواسیر می شود.

اختلالات روانی:

اختلالات روحی، روانی مثل افسردگی جسم فرد را نیز تحت تاثیر خود قرار می دهند و سبب ابتلا فرد به بواسیر می شوند.

استفاده از دستمال توالت زبر:

دستمال کاغذی که از آن استفاده می کنید، باید نرم باشد تا باعث زخم شدن مقعد و ابتلا به بواسیر نشود.

اعتیاد:

اعتیاد به مواد مخدر مثل تریاک، دستگاه گوارش فرد را تحریک کرده و او را مستعد بواسیر می کند.

مصرف برخی داروها:

مصرف برخی داروها سبب ایجاد اختلال در دستگاه گوارش فرد شده و فرد را مستعد بواسیر می کند.

انجام برخی ورزش ها:

برخی برنامه های ورزشی مانند وزنه برداری و نشستن روی زانو با وزنه، برای خانم ها که توان جسمی کمتری نسبت به آقایان دارند، مناسب نیست و موجب متورم و زخم شدن رگ های مقعد و ابتلا به بواسیر می شود.

مصرف غذاهای شور یا تند:

مواد غذایی پرنمک و فلفل با تأثیر بر فشارخون داخل عروقی فرد را مستعد بیماری بواسیر می کند.

مصرف کم آب:

کم آبی بدن و مصرف کم آب سبب سفت و سخت شدن مدفوع داخل روده و ایجاد خراش کانال مقعد می شود.

نشستن های طولانی مدت:

اگر به خاطر شغلی که دارید، مجبور به نشستن های طولانی مدت پشت میز هستید، ممکن است رگ های ناحیه ی مقعد متورم بشود و فرد را مستعد بواسیر کند.

بلند کردن اجسام سنگین:

جابه جایی اجسام سنگین عضلات کف لگن زنان را زودتر از مردان تضعیف می کند زیرا توانایی و قدرت بدنی زنان به صورت طبیعی کمتر از مردان است.

دلایل بروز بواسیر در کودکان

یبوست

نشستن به روی سطوح سخت

رژیم غذایی نامناسب

کم تحرکی

مصرف کم آب

پربیننده ترین یکی از علائمِ ابتلای خفیف به کووید-۱۹ خواص زردچوبه پیش‌بینی تولد سالانه ۳هزار نوزاد سندروم داون چرا دست‌های من همیشه عرق می‌کند؟ مراقبه و یوگا به درمان کرونا کمک می‌کند

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: بارداری زایمان واریس روده بواسیر قیمت طلا قیمت لوازم خانگی سهام عدالت ابتلا به بواسیر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۰۴۳۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شیر گاو برای تولید داروهای مبتنی بر mRNA قابل استفاده است!

محققان دریافتند که ذرات ریز موجود در شیر گاو می‌توانند برای تحویل خوراکی داروهای RNA استفاده شوند.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، روش‌های درمانی مبتنی بر ریبونوکلئیک اسید (RNA) ابزار قدرتمندی در اختیار محققان قرار می‌دهد تا راهی برای هدف قرار دادن بیماری‌های غیرقابل درمان در سطح مولکولی ارائه دهند. در حالی که این ساختارهای زیستی می‌توانند به طور موثری با تزریق، مانند واکسن ضدکرونا تحویل داده شوند، تاکنون هیچ راه موفقی برای تحویل آن‌ها به صورت خوراکی وجود نداشته است، زیرا این داروها در شرایط سخت روده از بین می‌روند.

در مقاله‌ای که در مجله Nanobiotechnology منتشر شده است، دکتردریتون ولاسالیو و تیم محققان وی دریافتند که ذرات ریز در شیر گاو به نام وزیکول‌های خارج سلولی (EVS) می‌توانند به طور مؤثر از داروهای RNA محافظت کرده و آن‌ها را تحویل دهند.

ولاسالیو می‌گوید: «تجویز خوراکی داروها، راحت‌ترین و معمولاً ارزان‌ترین راه برای مصرف دارو است زیرا به متخصصان مراقبت‌های بهداشتی متکی نیست. توانایی ارائه داروهای بیولوژیکی مانند روش‌های درمانی RNA اغلب با مشکلاتی روبرو هستند که استفاده از ذرات داخل شیر می‌تواند به رفع این مشکل کمک کند.»

وی افزود: «این دستاورد می‌تواند منجر به عرضه روش‌های انقلابی و پایدار و همچنین مقرون به صرفه و در دسترس اسید نوکلئیک خوراکی برای بیماری‌ها شود که تأثیرات اجتماعی زیادی دارد.»

وزیکول‌های خارج سلولی سامانه‌های نانویی بوده که مولکول‌های بیولوژیکی را در بدن حفظ می‌کنند و دسترسی مولکول‌ها را به سلول‌ها کنترل و تنظیم می‌کنند. در حالی که وزیکول‌های خارج سلولی برای تحویل دارو به طور گسترده مورد بررسی قرار گرفته است، استفاده از وزیکول‌های خارج سلولی موجود در شیر برای رهایش خوراکی داروهای RNA به طور گسترده‌ بررسی نشده است. با این حال، وزیکول‌های خارج سلولی موجود در شیر به طور طبیعی برای جذب در روده مناسب هستند زیرا تصور می‌شود این سیستم‌ها به عنوان ابزاری برای انتقال مولکول‌های بیولوژیکی از مادر به کودک تکامل یافته‌اند.

محققان این پروژه پس از استخراج وزیکول‌های خارج سلولی از شیر گاو، آن‌ها را با مولکول‌های RNA برای درمان بیماری التهابی روده (IBD) پر کردند. این وزیکول‌های خارج سلولی قادر به انتقال مولکول‌های RNA درمانی در سد روده در مدل‌های آزمایشگاهی پیشرفته روده انسان بودند. در مطالعات حیوانی روی موش، وزیکول‌های خارج سلولی شیر بار RNA التهابی مربوط به IBD را کاهش دادند.

این امر باعث می‌شود درها برای روش‌های درمانی خوراکی RNA برای طیف گسترده‌ای از بیماری‌ها از جمله بیماری‌های قلبی، دیابت و واکسن در برابر سایر عفونت‌های ویروسی باز شود.

دیگر خبرها

  • رژیم غذایی سالم برای جلوگیری از انواع سرطان
  • علائم سندروم روده تحریک پذیر (فیلم)
  • این ویتامین‌هادر کاهش یبوست موثر هستند
  • ابتلا به بیماری‌های کبدی با مصرف این نوشیدنی شیرین
  • شیر گاو برای تولید داروهای مبتنی بر mRNA قابل استفاده است!
  • این علائم هشداردهنده ابتلا به سندروم روده تحریک پذیر است
  • کشف مهم محققان برای تشخیص سرطان | ویدئو
  • مصرف برخی خوراکی‌ها احتمال ابتلا به سرطان را افزایش می‌دهد
  • وقتی که قولنج خبر از ابتلا به سرطان می‌دهد
  • ۵ راه حل خانگی درمان مسمومیت